Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/hjerte-energi.dk/public_html/wp-content/themes/Divi2.6.2/functions.php on line 5752

Katrine har med sit rolige væsen og sin helbredende kræfter – præcis den tilgang der hjalp mig over på den anden side i forbindelse med udredning og diagnosticering af noget de i første omgang troede var lungekræft. Jeg fik hjælp og omsorg af Katrine og kan nu kigge tilbage på et forløb der endte godt, takket være Katrine og hendes evner. 
Sessionerne var rolige, kærlige og jeg havde oplevelsen af fred og ro, på trods af at alt var kaos. Tak

Anne

At føle sit indre betragtet – på den bedste måde, der findes. Der var en dejlig følelse af befrielse og at være fuldstændig tryg heri.
Undervejs fornemmede jeg både lys og mørke bag mine lukkede øjenlåg og det gav perfekt mening, da Katrine efter hvert kig i/på mig forklarede mig, hvad hun havde set.
I ugerne efter oplevede jeg en stor lethed i min tilværelse og en fornemmelse af bedre at kunne overkomme forhindringer. Her, nogle måneder efter, er letheden der stadig – omend lidt nedtonet.
Jeg fik fjernet nogle af mine tyngende overbevisninger og så fik jeg repareret min sjæl.
En dejlig oplevelse med følelsen af at noget godt var hændt mig.

Lone

Jeg har igennem flere år haft problemer med min nakke efter, troede jeg, et piskesmæld. Jeg har fået mange forskellige typer af behandlinger, og intet af det har nået ind til kernen. Hos Katrine fik jeg en oplevelse af hvad der i virkeligheden lå bagved og jeg fik en oplevelse af at min nakke endelig kunne give slip. Det gav mig også en masse at arbejde videre med og jeg har siden fået flere behandlinger for andre problemstillinger. Hver gang har haft en rigtig god oplevelse og har følt mig set.

Søren